Aura Değişikliği

Aura Değişikliği

 

Auranın enerjetik örtüsünü değiştiren etkenler fiziksel, zihinsel, duygusal ve süptil etkenler olmak üzere gruplandırılabilir. Fiziksel etkenler; yenilen ve içilen gıda maddelerinin çeşit ve kalitesi, ilaçlar, solunan havanın kalitesi, fiziksel egzersiz yapıp yapmama, fiziksel yorgunluklar, dinlenme süreçleri ve giydiklerimiz(Naylon ve Sentetik giysiler zararlı, Pamuklu, yün ve ipek giysiler yararlı) bileşimdir. Auranın enerjetik örtüsünü değiştiren zihinsel-duygusal etkenler; bireyin içinde bulunduğu ruh hali, sınırlayıcı inançlar, yaşadığı olumsuz deneyimler sonrası aldığı kararlar ve takıntılı düşünceler; endişe, korku, kaygı gibi psikolojik etkenlerdir.

 

Örneğin son derece mutlu görünen bir insanın aurasını gözlemleyen biri durugörür, o insan sinirlendiği anda aurasındaki titreşim ve renk değişimlerini net bir şekilde tanımlar. Olumlu duygu halleri auranın çapını ve titreşimini arttırırken olumsuz duygu halleri titreşimini düşürüp çapını küçültür.

 

Auranın enerjetik örtüsünü değiştiren süptil etkenler ise auramıza dış uzaydan ve psişik atmosferden gelen çeşitli frekans ve dalga boylarındaki enerjilerdir. Auraların değişim ve gelişiminde yakın çevremizde bulunan diğer insanların auralarıda etkendir. Bu katkı süptil etkenler kapsamına girer. Enerjetik olarak birbiriyle rezonansa, uyumlu bir ortak titreşime girebilen auralar arasında kendiliğinden bir enerji transferi başlar. Bu bileşik kaplar misali dolu olandan boş olana doğru bir akıştır.

 

Titreşimsel karakteri benzer titreşim alanlarına sahip olan auralar arasında, enerjetik bir rezonans söz konusu olduğunda, auralar girişim yapmakta, birbirlerine olumlu veya olumsuz yönde etki göstermektedir.

 

Özetle; kimyasal olarak kirlenmemiş yiyecekler, sıvılar ve solunan temiz hava, nefes egzersizleri yapmak, fiziksel egzersiz yapmak, dinlenmek, düzenli uyumak doğru kökenli olan yoga, meditasyon, taici, namaz, ibadet gibi çeşitli pratikleri yapmak, doğal lifli giysiler giymek auranın titreşimlerinigüçlendirirken; aşırı yorgunluk, dengesiz ve düzensiz beslenme, kirli hava uzun süren uykusuzluk, alkol ve sigara, olumsuz duygu halleri, obsesif takıntılar auranın etkileşimlerini düşürür.

 

Oksijen oranı yüksek tepelere, kırsal bölgelere, ormanlara veya su kenarlarına gitmek yada bu tip alanlarda yaşamak aurayı güçlendirir. Ayrıca hayatın iniş ve çıkışlarına karşı iyimserliği, umudu ve pozitifliği koruyabilmek; varlıkları herhangi bir çıkar ve beklentiye bağlı olmadan sevebilmek; yaşamdan keyif almak, neşeli olmak, dua etmek ve negatif enerjilerden korunmak aurayı güçlendirir.

 

 

 

Subscribe
Bildir
guest
Bizi Değerlendirin
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Lütfen kopyalamayın!
0
Düşüncelerinizi çok isterim, lütfen yorum yapın.x